Szolnok hőseit keresik

Köztünk élő hősöket köszöntenek a város napján, szeptember 1-jén Szolnokon. Bárki jelölheti azt, akit arra érdemesnek tart.

– Az elmúlt másfél évben megtapasztalhattuk magunk is, hogy a hősök valóban köztünk élnek. A koronavírus-járvány miatt orvosok, ápolók, katonák, rendőrök, szociális munkások, pedagógusok értünk, szolnokiakért. Abban kérem a segítségüket, hogy megtaláljuk Szolnok hőseit. Ha találkoztak vele, ha a szomszédjukban él, ha csak tudnak olyan embertársunkról, aki sokat tett a pandémia idején másokért, írjanak nekünk. Küldjék el, Önök szerint ki Szolnok hőse, s miért gondolják ezt így – hívta fel a megyeszékhely lakóinak figyelmét Szalay Ferenc polgármester.

A javaslatokat a szolnokihosok@ph.szolnok.hu e-mail címen várják. A tervek szerint Szolnok város napján, szeptember 1-jén pedig közösen mondhatunk majd köszönetet a köztünk élő hősöknek.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »