Idén is meleg ebéd várja a gyerekeket

Csakúgy, mint az utóbbi években minden szünidőben, a mostani nyári vakáció idején is biztosítja a szolnoki önkormányzat a meleg ebédet a rászoruló gyermekek számára.

Július 1-augusztus 31. között öt helyszínen – Szent Tamás Görögkatolikus Általános Iskola, Fiumei Általános Iskola, Zöld Ház, Liget Úti Iskola, Szandaszőlősi Általános Iskola – történik az ebéd osztása – tájékoztatott pénteken Györfi Mihály alpolgármester és Molnár Iván képviselő.

Összesen 564 jogosultat regisztráltak, közülük eddig mintegy kétszázan vették igénybe ezt a lehetőséget. A támogatás igényléséhez szükséges nyomtatvány beszerezhető Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Szociális Támogatások Osztályán, illetve letölthető az http://info.szolnok.hu/ oldalról. A szünidei gyermekétkeztetés biztosítása iránti kérelmeket, nyilatkozatokat szintén a szociális támogatások osztályán lehet benyújtani a Kossuth tér 1. szám alatt lévő irodaház földszintjén, illetve elektronikusan a szoctam@ph.szolnok.hu e-mail címen. A támogatással kapcsolatban érdeklődni az 56/503-586 telefonszámon lehet.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »