[GALÉRIA] Kálmádi Mihály örökébe léptek

Dr. Kálmándi Mihály egykor kivételes szociális érzékenységéről volt különösen ismert orvos Szolnokon. Ma a város egészségügyi díja őrzi nevét.

Kálmádi Mihály örökébe léptek

Hagyományosan Semmelweis-nap alkalmából adják át Szolnokon a Kálmándi-díjat. Idén ebben az elismerésben részesült dr. Illés Mónika járási tisztifőorvos, dr. Kovács Éva, a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi tagozatának megyei elnöke, az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság egészségügyi intézményegység vezetője, igazgatóhelyettese, és két szakmai közösség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Covid Belgyógyászati részlege, illetve a MÁV Kórház és Rendelőintézet oltási munkacsoportja.

Amint Szalay Ferenc polgármester a pénteki ünnepségen hangsúlyozta, a mögöttünk hagyott másfél évben megfeszített tempóra, alázatra, és hatalmas erőfeszítésre volt szükség a kórházi dolgozók részéről, hogy a világjárványt sikeresen visszaszorítsa az ország és Szolnok városa is. Köszönet illeti őket ezért!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »