[GALÉRIA] Indul a Nagykun Szimfonikus Nyár 2021

Hagyományteremtő szándékkal indít új fesztivált a Szolnoki Szimfonikus Zenekar a Tisza-tó és a Nagykunság zenekedvelői számára.

Nagykun Szimfonikus Nyár sajttáj

A kezdeményezésről június 30-án, a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőben tartott sajtótájékoztatót a szervező Szolnoki Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft., mely alkalmon Hubai Imre megyei elnök, Ignácz Ervin ügyvezető és Patkós Imre ügyvezető, szakmai igazgató ismertette a koncertsorozat részleteit.

A Nagykun Szimfonikus Nyár fesztivált Abádszalókon, Tiszafüreden, Karcagon és Berekfürdőn rendezik. A műsor első részében Balogh Sándor zeneszerző 50 perc alatt a Föld körül című művét hallhatják az érdeklődők: az ötvenperces előadás során a hallgatók egy nagy világkörüli útra indulnak, melynek során a különböző országok jellegzetes zenéivel, dallamaival ismerkedhetnek meg. A koncert második részében Mozivarázs – válogatás várja kedves vendégeinket: a különleges zenei összeállításban közismert filmek népszerű zenéiből kap ízelítőt a közönség.

A sorozat záró koncertjén, szeptember 4-én Berekfürdőn, vendégművészként Dolhai Attila musical-és operetténekes, a Budapesti Operettszínház művésze is közreműködik. A Szolnoki Szimfonikus Zenekart Izaki Maszahiro és Kanai Toshifumi karmesterek vezénylik majd.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »