Belépőkkel mondanak köszönetet

Erőn felül teljesítettek az egészségügyi dolgozók az elmúlt hónapok során. A járvány elcsendesültével azonban némi pihenésre is lehetőség nyílik, amit a Tisza-tavi Napok/TÓMÉK/Halas Napok szervezői a belépőjegyekkel segítenek.

Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke és Borbás Zoltán alelnök 300 darab, a július 7-10. között Tiszafüreden zajló fesztivál valamennyi programjára érvényes belépőjegyet adott át pénteken Piroska Miklósnak, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet főigazgatójának.

Mint a kórház főigazgatója elmondta, az egészségügyben dolgozóknak nagy szükségük van a kikapcsolódásra, amihez óriási segítséget jelentenek ezek a belépők. A foglalkoztatotti létszám arányában a megye minden kórházába eljutnak a következő napokban a jegyek, így remélhetőleg minél többen részt tudnak majd venni a nagyszabású rendezvényen.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »