Tömegbaleset a 4-es úton

Hárman meghaltak és tizenhárman megsérültek péntek délután a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán történt balesetben.

Rendőrségi információk szerint a Budapest felől Debrecen irányába tartó kamion vezetője a 92-es kilométernél eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba és oldalról nekiütközött a kisbusznak, amelyből többen kizuhantak.

A kamion sofőrjét is kórházba szállították, a kisbusz vezetőjéről egyelőre nincs információ – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, hozzátéve: a kisbuszban tizennégy magyar állampolgár utazott. A helyszínre nyolc mentőautó és két mentőhelikopter is érkezett, a sérülteket Budapestre, Szolnokra és Kecskemétre vitték.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, ezért a forgalmat a városba terelték, így hatalmas dugók alakultak ki.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »