Pedagógusnapi ünnepség a Jendrassikban

A járványhelyzet mérséklődésével – egy év kihagyást követően – ismét megrendezte hagyományos pedagógusnapi ünnepségét a Szolnoki SZC Jendrassik György Gépipari Technikum.

Több évtizeden át végzett kiváló, példamutató pedagógusi tevékenységükért a Szolnokért Emlékérem ezüst fokozatát adományozta Szalay Ferenc polgármester Cristian Marianna oktatónak, és Végh László nyugállományba vonult gyakorlatioktatás-vezetőnek.
Az ünnepségen Boronkay emlékérmet kapott Juhász Attila Ferenc oktató és Szőrös Gábor oktató, az iskolában végzett eredményes versenyfelkészítésért. Drávai Gábor oktató pedig igazgatói dicséretet vehetett át az online oktatás alatt az iskola informatikai rendszereinek kialakításában, a tudásmegosztásban, diákok támogatásában végzett munkájáért.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »