Összefogtak a zenész megsegítéséért

Egy élet munkája, egy zenész további megélhetése került veszélybe néhány héttel ezelőtt. Szerencsére voltak, vannak barátai, segítői, akik összefogtak és rövid idő alatt összegyűjtöttek annyi pénzt, hogy pótolni tudják tönkrement hangszereit.

Hírportálunk is beszámolt arról a jászladányi esetről, amely során két férfi megverte egyikük szomszédját, törtek-zúztak a házában, sőt a kutyája is áldozatul esett a támadásnak. Több mint egy millió forintos kár keletkezett, s összetörtek a sértett megélhetését biztosító hangszerek is.

A kilátástalan helyzetbe került zenésznek barátai segítettek és mindazok, akiket oly sokszor szórakoztatott muzsikájával. Major Antal és dr. Bakos Beáta kezdeményezésére gyűjtés indult és több tucatnyi támogatónak köszönhetően össze is gyűlt 675 ezer forint, amelyből ha használtan is, de sikerült pótolni a hangszereket, hangfalakat, keverőpultot.

– Amikor hallottunk az esetről, rögtön úgy éreztük, segítenünk kell – mondta el Major Antal. – Nagyszerű volt az összefogás, mindenki rendkívül segítőkészen állt az ügy mellé, akivel csak beszéltem, így viszonylag gyorsan összegyűlt a szükséges összeg. Az ebből vásárolt hangszereket már át is adtuk zenész barátunknak, aki köszönetként elsőként nekünk szeretne játszani rajta. Így most egy batyus bált szervezünk, melyen természetesen ő szolgáltatja majd a zenét, a résztvevők pedig azok lesznek, akik segítették a hangszerek pótlását.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »