Orbán Viktor hamarosan fontos bejelentést tehet az újraindításról

Magyarország újraindul! címmel szervezett gazdaságpolitikai csúcskonferenciát a Világgazdaság szaklap. A megnyitó után a kormányt képviseletében Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Varga Mihály pénzügyminiszter tájékoztatást ad arról, hogy a kormány mit tett és tesz a gazdaságösztönzés terén.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke FORRÁS: MTI/KOVÁCS TAMÁS

Magyarország újraindul! címmel szervez gazdaságpolitikai csúcskonferenciát a Világgazdaság szaklap. A konferenciát Deák Bálint, a Világgazdaság és a Figyelő főszerkesztője nyitja meg. A megnyitó után a kormányt képviseletében Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Varga Mihály pénzügyminiszter tájékoztatást ad arról, hogy a kormány mit tett és tesz a gazdaságösztönzés terén, miként összpontosítja a központi forrásokat a nehezebb helyzetbe jutott ágazatokba, és milyen eszközökkel javítja a versenyképességet, a teljesítmény további javulását.

György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára ugyancsak a kormány képviseletében mutatja be azokat a fejlesztési-kutatási terveket, amelyek a gazdaság gyors és hatékony talpra állását teszik lehetővé. A csúcskonferencia kiemelt előadója lesz Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke is, aki a gazdaságpolitikának monetáris támaszt nyújtó jegybank programjait osztja meg az érdeklődőkkel.

Az eseményt hamarosan az M1-en és a hirado.hu-n is élőben követheti.

hirado.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tiszaderzs, Mi így szeretünk!

Rövid filmünk célja, hogy csatlakozzunk, ahhoz a megmozduláshoz, amit a Jerusalema tánc kihívás indított el – írják videójuk ajánlásában a résztvevők.

Tovább »