Hat utcát is újítanak Nagyivánon

Május közepétől zajlik útfelújítás Nagyiván belterületén, melynek eredményeként hat út kap új burkolatot – írja közösségi oldalán F. Kovács Sándor.

Kép: F. Kovács Sándor Facebook

A térség orsszágyűlési képviselője bejegyzésében elmondta, az elmúlt napokban több felújítási munkálatot járt be:

  • Abádszalókon jelenleg folyó munkák eredményeként 1,6 kilométer út újul meg
  • Tiszaszentimre és Tiszaszőlős között hamarosan indul, Kunmadaras és Tiszaszentimre között pedig már folyamatban van az útburkolat javítása.

Május közepétől zajlik útfelújítás Nagyiván belterületén, melynek eredményeként hat út kap új burkolatot. A Magyar Falu Program keretében nyílik lehetőség a hiánypótló beruházásra, melynek keretében a József Attila út, a Zrínyi Miklós út, a Bem apó út, a Petőfi Sándor út és a Jókai Mór út kap új aszfaltburkolatot, valamint az Arany János út egy szakasza.

– emeli ki F. Kovács Sándor.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »