[GALÉRIA] Szakmákkal ismerkednek a táborban

A gyakorlatban ismerkedhetnek meg különböző szakmákkal általános iskolás diákok a Szolnoki Szakképzési Centrum pályaorientációs nyári táborában.

Szakmákkal ismerkednek a táborban

Nem csak nagyszerű időtöltés, de a pályaválasztást is megkönnyíti az a pályaorientációs célú nyári napközis tábor, melyet idén immár negyedik alkalommal rendez meg a megyeszékhelyen a Szolnoki Szakképzési Centrum. A kétszer 5 napos, ingyenes tábort az általános iskolák 5., 6. és 7. osztályos tanulói számára hirdették meg. A tábor első turnusa ma indult, míg a második turnusa június 28-tól július 2-ig tart. A szolnoki és környékbeli településekről érkező diákok a számukra szervezett színes, ismeretterjesztő programokon keresztül megismerkedhetnek a Centrum 8 szolnoki szakképző intézményével, valamint a Digitális Közöségi Alkotóműhellyel.

Amint Hicsó György, a SZSZC kancellárja kiemelte, egyre népszerűbb a tábor. Míg az első évben huszonöt-harminc gyerek vett részt a programokon, idén már közel százhúszan jelentkeztek.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »