Falopások Kunhegyesen és Nagykörűn

Két fatolvajt is elkaptak a héten a megyei rendőrök.

Kép: police.hu

Egyik esetben egy erdész tett bejelentést, hogy Kunhegyes külterültén, a Nagykunsági Főcsatorna melletti egyik erdőrészletből tűnt el hat köbméter, szállításra előkészített tölgyfa 2021. május 20. és június 7. között. A karcagi rendőrök rövid időn belül azonosították majd előállították a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a fát azóta már eladta.

Hasonló esetben kellett intézkedniük a szolnoki rendőröknek is. Egy békéscsabai lakos tett feljelentést, mert 2020. december és 2021. május közötti időszakban ismeretlen személy Nagykörű külterületén, a tóaljai részen egy bekerítetlen földterületéről vágott ki és tulajdonított el 130 db juhar-, kőris- és nyárfát. Azt egyenruhások megállapították, hogy a bűncselekmény feltételezett elkövetője egy 43 éves kőteleki lakos, akit előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tiszaderzs, Mi így szeretünk!

Rövid filmünk célja, hogy csatlakozzunk, ahhoz a megmozduláshoz, amit a Jerusalema tánc kihívás indított el – írják videójuk ajánlásában a résztvevők.

Tovább »