Elismerés a karcagi katasztrófavédelmi kirendeltségnek

Jubileumi ünnepséget tartott június huszonötödikén a Magyar Vöröskereszt, melynek apropóját a Vöröskereszt és a Vörösfélhold szervezetek megalakulásának száznegyven éves évfordulója adta – számol be honlapján a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Fotó: Jóri András

A rendezvény keretében dr. Göndöcs Vilmos, a Magyar Vöröskereszt elnöke elismerést adott át a szervezetet támogató, segítő embereknek, önkormányzatoknak, gazdasági társaságoknak és egyéb egyesületeknek. A díjazottak között volt a karcagi katasztrófavédelmi kirendeltség is, melynek képviseletében Molnár László tűzoltó ezredes, kirendeltségvezető elnöki díszoklevelet vehetett át.

A karcagi katasztrófavédelmi kirendeltség hagyományosan jó kapcsolatot ápol a Magyar Vöröskereszt területi szervezetével. A vöröskereszt rendszeresen részt vesz a katasztrófavédelem által szervezett gyakorlatokon, versenyeken, melyeken az önkéntesek a sérültek imitálásában játszanak szerepet.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »