Csikós Attila a Polgári Válasz szolnoki jelöltje

Megalakult a Polgári Válasz helyi alapszervezete, a választókerület vezetésére pedig dr. Csikós Attilát kértük fel – jelentette be Bencsik János, a párt elnöke szerdai sajtótájékoztatóján Szolnokon.

Dr. Csikós Attila országgyűlési képviselő-jelöltként a 2022-es választásokon a szolnoki választókörzetben a Polgári Válasz képviseletében. Mint hangsúlyozta, 2018-ban már megmérette magát képviselőjelöltként, programjának akkori elemei most is érvényesek.

– Mivel az akkor engem delegáló párt azóta óriásit változott, számomra vállalhatatlanná vált – tette hozzá. – Az ellenzéki előválasztáson azonban nem kívánok részt venni. Bár ez a folyamat kitűnő eszköz lehetne a kiválasztásra, az ellenzéki pártok nyilvánosság előtti civakodása, erőfitogtatása és az, hogy a valódi függetleneket, civileket a startvonalhoz sem engedték, az egészet bohózattá változtatta. Számunkra fontos, hogy megmutassuk a szavazóknak, van más választási lehetőségük is.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »