Viharkár és közlekedési baleset adott több munkát

Az elmúlt három napban kisebb kiterjedésű tüzekhez kaptak több riasztást a megyei tűzoltók, ám ezek nem igényeltek jelentősebb beavatkozást. Vasárnap egy közlekedési balesethez, illetve az erős szél miatt másik három helyszínre kellett vonulni – írja hétvégi összefoglalójában a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Fának ütközött egy kamion Túrkevén. Fotó: Túrkeve ÖTE

Lesodródott az útról, majd fának ütközött egy rakomány nélküli nyerges vontató vasárnap délután Túrkevén, a Kisújszállási utcában. A települési önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműszerelvényt, majd a mezőtúri hivatásos egységgel közösen, motoros láncfűrésszel eltávolították a kamion alá szorult fákat. A járművet egy erőgép vontatta ki az árokból. A kamion sofőrjéhez mentők érkeztek.

A vasárnapi erős szél kisebb károkat okozott megyénkben, háromszor volt szükség emiatt a tűzoltókra. Tiszaföldváron és egy Öcsöd melletti tanyánál egy faág szakadt villanyvezetékre, Tószegen pedig egy kettéhasadt cseresznyefa dőlt járdára. Tiszaföldváron egy időre az áramszolgáltatás is szünetelt. 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »