[GALÉRIA] Rá sem ismer majd a tiszafüredi szabadstrandra

Több mint fél milliárd forint értékben újították fel a Tiszafüredi Szabadstrandot az elmúlt két év alatt. A megújult turisztikai szolgáltatás hivatalos átadóját május 28-án tartották.

Rám ismer majd a füredi szabadstrandra

Az eseményen részt vett többek között Ujvári Imre polgármester, F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Hubai Imre megyei elnök és Molnár Anita a Turisztikai Ügynökség Zrt. programigazgatója.

A város népszerű turisztikai célpontján több fejlesztés is megvalósult párhuzamosan az elmúlt két év során, melyek hivatalos átadóját tartották pénteken. Uniós forrásból új központi épülettel – melyben elsősegély szoba, akadálmentes mosdó, személyzeti öltözők is helyet kaptak – , öltöző- és zuhanyzó épülettel és egy napozóteraszos akadálymentes vizesblokképülettel bővült a szabadstrand. A beruházás részeként a büféteraszokat is felújították, továbbá a terület rendezésével együtt új játszótér és mobillelátós homokfocipálya is létesült

Az MTÜ támogatásának köszönhetően pedig korábban 100 millió forint értékben moduláris stégrendszert, fitnesz parkot és multifunkciós sportpályát telepítettek a területen, idén pedig egy modern, konténer épületben nyílt meg a helyi Tourinform Iroda a szabadvízi strand bejáratánál.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »