[GALÉRIA] A bajnokokat köszöntötték

Nagyszerű heteket tudhatnak maguk mögött a Szolnoki Dózsa vízilabdásai. Előbb a LEN Eurokupát nyerték meg, majd a magyar bajnokságban is első helyen végeztek – mindkettőt az OSC-Újbuda csapata ellen, míg a Magyar Kupában csupán ötméteresekkel maradtak alul a Ferencvárossal szemben. A járványhelyzet miatt a szurkolók emiatt nem ünnepelhettek közösen a csapattal, ezért a klub pénteken közönségtalálkozót szervezett.

A bajnokokat köszöntötték

A szurkolók nagy szeretettel fogadták magyar bajnok és Eurokupa-győztes kedvenceiket, akik büszkén vonultak ki a megszerzett serlegekkel. A Szolnoki Dózsa 2020/2021-es csapata: Angyal Dániel, Bányai Márk, Radomir Drasovics, Dőry Farkas, Fehér Patrik, Filip Filipovics, Hörömpő Botond, Jansik Dávid, Juhász Bálint, Koltay Dávid, Konarik Ákos, Kovács Gergő, Kovács Milán, Melkuhn Brúnó, Nagy Ádám, Nagy Viktor, Pál-Szabó Norbert, Dusko Pijetlovics, Schmölcz Norman, Simon Donát, Szeghalmi Zsombor, Teleki András. Edző: Zsivko Gocics

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tiszaderzs, Mi így szeretünk!

Rövid filmünk célja, hogy csatlakozzunk, ahhoz a megmozduláshoz, amit a Jerusalema tánc kihívás indított el – írják videójuk ajánlásában a résztvevők.

Tovább »