F. Kovács: Az irány jó, de lehet még emelni a tempón (VIDEÓ)

A Nagykunság és a Tisza-tó régió továbbfejlesztését szorgalmazta parlamenti felszólalásában a térség országgyűlési képviselője

A jövő évi költségvetés parlamenti vitáján szólalt fel F. Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei 3. választókerület országgyűlési képviselője. Üdvözölte a jövő évi költségvetés tervezetét, azt az elmúlt évekhez hasonlóan jól átgondoltnak, szakmailag megalapozottnak tartja.

Beszédében kitért arra is, hogy az országnak még vannak felzárkóztatásra szoruló régiói, köztük Jász-Nagykun-Szolnok megye keleti része. Kiemelte, hogy a térség az elmúlt években fejlődésnek indult, rengeteg forrás érkezett, de mint fogalmazott:

Nagyon sok sikertörténet van, hiszen a Magyar Falu Programban nincs olyan kistelepülés, ahol bölcsőde, óvoda, egészségügyi intézmény, út, járda, közösségi tér ne újult volna meg. Nagyon jó, de lehet még ezt folytatni.

Kitért a Kunhegyesi Járásra is, amely az ország legszegényebb járása jelenleg, ahol szintén történtek beruházások, munkahelyteremtések. Ezek folytatását is szorgalmazza F. Kovács Sándor a Tisza-tó turisztikai beruházásai mellett. Kiemelt figyelmet kér a 4-es út építése mellett az ahhoz kapcsolódó utak felújítására is.

Az irány jó, a tempó is elfogadható, de lehet gyorsítani. Lehet gyorsítani, mert mi vidéken még bírjuk a sebességet.

– zárta szavait a képviselő.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest