Elkapták a kenderesi tyúktolvajt

A gyanúsított zsákban vitte el a tyúkokat, majd néhány nap múlva visszament megnézni, hogy tud-e még vinni a szárnyasokból – tájékoztatott a megyei rendőr-főapitányság.

Egy kenderesi lakóház udvarára ment be egy helyi lakos május 12-én, ahonnan tyúkokat és egy hosszabbítót is elvitt. Pár nappal később a tulajdonos egy számára ismerős férfit vett észre, amint az egy szatorral a kezében beugrott az udvarára. A tulajdonos kérdésére utóbbi azt válaszolta, hogy a “tyúkért jöttem”, majd gyorsan távozott.

A sértett bejelentést tett, a rendőrök pedig rövid adatgyűjtés után előállították a 29 éves férfit, aki beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a helyszínen zsákba szedett nyolc tyúkot és magához vett egy hosszabbító kábelt. Otthon a tyúkokat megfőzték, megsütötték és minden nap azt ették. Vasárnapra elfogyott a hús, ezért ismét benézett a sértetthez, hogy maradt-e még tyúkja, azonban a verandán a tulajdonosba ütközött, ezért távozott az udvarból. Elmondta még azt is, hogy a hosszabbítót eladta.

Címlapkép: police.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest