Ha nincs beoltva, nem lesz szabad nyara

Augusztusig biztosan kelleni fog a védettségi igazolvány a különböző szolgáltatások igénybe vételéhez, tehát koncertekre, szórakozóhelyekre, sporteseményekre az oltással nem rendelkezők nem mehetnek – jelentette ki Gulyás Gergely a kormányinfón.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (MTI fotó: Illyés Tibor)

Az oltásoknak köszönhetően sikerült megtörni a harmadik hullámot. Négy hét alatt két millió első oltást sikerült beadni így a felnőtt lakásság 53 százaléka, 4,1 millió emberkapta már meg legalább az első adag oltást – kezdte Gulyás Gergely. – Magyarország elsőként szerezhette vissza szabadságát Európában – fogalmazott.

A nemzeti konzultációban a válaszadók kétharmad támogatta, hogy a beoltottak kedvezményekben részesüljenek. Augusztusig biztosan kelleni fog a védettségi igazolvány a különböző szolgáltatások igénybe vételéhez, tehát koncertekre, szórakozóhelyekre, sporteseményekre az oltással nem rendelkezők nem mehetnek.

A regisztráltak 80 százalékát már beoltották, körülbelül egymillióan nem kapták meg a regisztráltak közül az oltást.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »