Holtra verték a kutyát is

Jászladányban történt, hogy két férfi egyikük szomszédjánál megjelent, megverték, majd a házában is törtek zúztak. A tulajdonos kutyája is áldozatuk lett.

Kép: police.hu

Egy jászladányi testvérpár megjelent 2021. április 19-én a reggeli órákban egyikük szomszédjánál, ott beszélgetni kezdtek, majd szóváltásba keveredtek. A vita tettlegességig fajult, és az egyik férfi bántalmazásától a házigazda rövid időre eszméletét vesztette. Amikor a sértett magához tért értesítette a mentőszolgálatot. A testvérek még mindig az ingatlanban tartózkodtak, és megfenyegették a sértettet, hogy egy ne szóljon a bántalmazásról, majd távoztak a helyszínről. Amíg a sértett a kórházban ellátásban részesült, a két férfi visszatért a házhoz, ahol betörték az ablakokat, a bejárati ajtót leszakították, és az ingatlanban több használati tárgyat, bútort megrongáltak. Tettükkel több, mint egymillió forint kárt okoztak. A sértett láncra kötött kutyája is a jogsértők áldozatává vált. Az ebet olyan módon bántalmazták, hogy a helyszínre hívott állatorvos sem tudott rajta segíteni – számol be a police.hu.

Kép: police.hu

A jászladányi rendőrök a 21 és 22 éves elkövetőket őrizetbe vették és kihallgatták. A Jászberényi Rendőrkapitányság állatkínzás bűntett, rongálás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.  

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest