Gumilövedékes pisztollyal támadtak apára és lányára

A nyomozók négy jászapáti férfit hallgattak ki gyanúsítottként – írja a police.hu.

Kép: police.hu

Egy jászapáti lakos tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2021. április 17-én, a késő délutáni órákban egy személygépkocsi állt meg a házuk előtt, melyből férfiak szálltak ki, és szidalmazni kezdték őt és családját. Ezt követően a lakóház udvarára bementek, majd a bejelentőt és a lányát egy gumilövedékes pisztollyal lábon lőtték, majd a helyszínről eltávoztak. A sérült férfi mentőt hívott, akit a lányával együtt kórházba szállítottak. Elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az azonnali rendőri intézkedés, és az elvégzett adatgyűjtés eredményeként a Jászapáti Rendőrőrsre előállításra került négy jászapáti férfi, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A jogsértők egyikének lakóhelyén megtartott kutatás során megtalálták a forgótáras gumilövedékes gáz-riasztó pisztolyt, mely a hozzá tartozó lövedékekkel együtt lefoglalásra került.

Kép: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »