Vereség gyenge játékkal, felajánlotta lemondását a vezetőedző

A Jászberényi KSE NB I A-csoportos  felnőtt férfi kosárlabdacsapata Körmenden szerezte meg szezonbeli első győzelmét – írja a BerényCafé.

A válogatott sikeres Eb-selejtezője miatti bajnoki szünetet úgy tűnt jól használta ki a JKSE csapata, hiszen a körmendiek ellen idegenben szerezte meg a gárda szezonbéli első sikerét.

Kép: jku.hu

A hétközi fordulóban – március 2-án, kedden – a tabellán előttük álló zalaegerszegieket fogadták és egy kétszeri hosszabbításba torkolló mérkőzésen nagy küzdelemben szenvedtek vereséget.

A hétvégi, szombati játéknapon az OSE-Lions ellen ismét a Bercsényi játékcsarnokban szerepeltek a jászberényi kosarasok. Az OSE-Lions 86-68-ra nyerte meg a találkozót, melynek végét követően, a szokásos sajtótájékoztatón Patai Benjámin bejelentette, hogy felajánlotta lemondását a klub elnökének. A vezetőedző azzal magyarázta döntését, miszerint nem látta a játékosokon a kellő elszántságot, akaratot, motivációt, s ha ez nincs, akkor az az edző felelőssége.

A körmendi siker után másfél hét alatt ismét nagyot fordult a világ. Az alapszakaszból még két mérkőzés van hátra (ZTE ellen március 13-án idegenben, március 27-én pedig a Kecskemét ellen hazai pályán), majd jön a 10 mérkőzéses rájátszás a 9-14. Helyezett csapatok között.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest