Vendégségből kifosztás

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját – írja a police.hu.

Kép: police.hu

Egy jászapáti nő és férfi ismerőse megjelent egy helyi lakosnál március 4-én a kora esti órákban, és italozni kezdtek. A két vendég a látogatása során kihasználta a házigazda védekezésre képtelen állapotát, és mellénye zsebéből a férfi elvette tőle 180.000 forint készpénzét. Ezt követően a sértett autójával elmenekültek a helyszínről.

Kép: police.hu

A rendőrök a bejelentést követően nem sokkal ellenőrizték az autóval közlekedő férfit, aki ittas volt és jogosítvánnyal sem rendelkezett. Előállították őt is és nő társát is a rendőrőrsre.

Kép: police.hu

A nyomozók megállapították, hogy a 26 éves férfi ellen korábban elkövetett, több vagyon elleni és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is van folyamatban büntetőeljárás a Jászberényi Rendőrkapitányságon. Kihallgatását követően a nyomozók a férfi őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Jászberényi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfi és a nő ellen.  

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest