Nyárra elkészülhetnek a szalóki útfelújítások

Három ütemben újítják fel Abádszalóknál a Fegyvernek-Tiszafüred összekötő utat, nyárra elkészülhetnek az utolsó kilométerek is.

Fotó: Mészáros Balázs

A 3216-os számú út abádszalóki szakaszainak felújítását három ütemben tervezte a Magyar Közút. Az elsőben a szalóki vasútállomás és a kunhegyesi elágazás közötti másfél kilométeres utat újították fel, melyet idén februárban át is adtak.

Balogh Gyula polgármester megkeresésünkre elmondta, a második ütemben az elágazástól a Balassi útig tartanak majd a munkálatok, melyek idén februárban megkezdődtek. A harmadik ütemben a a település táblájáig folytatódik majd útjavítás. Ez utóbbi kivitelezése jelenleg közbeszerzés alatt van, azonban a városvezető kiemelte, hogy ezen szakasz is elkészülhet a nyári szezon kezdetéig.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »