[GALÉRIA] Elkészült Tiszafüred új főtere

Látványos szökőkúttal és megújult környezettel fogadja hamarosan látogatóit a régi vásárcsarnok területe. A beruházás részeként továbbá egy játszóparkot is kialakítottak a Városligetben. Első képek az Alföldhír.hu oldalon!

Elkészült Tiszafüred új főtere

A kivitelezés zárását jelentő műszaki átadást március 19-én tartották. Ujvári Imre polgármester kérdésünkre elmondta, modern és esztétikus főtérrel várja majd a lakosokat és a turistákat a város, ahol egy impozáns, fény- és hangjátékkal is felszerelt szökőkút és egy kávézó várja majd őket.

Hozzátette, a közel fél milliárd forint értékű projekt az előbbieken túl tartalmazta még egy sétány kialakítását a Kiss Pál és Belsőfokpart utak között, illetve utóbbin a zöldségpiac kialakítását.

A fejlesztés része volt a Városliget közpark átalakítása is. Ott egy nagy területű játszóparkot építettek, utcabútorokat helyeztek el és parkolót is kialakítottak a víztorony lábánál.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »