Vásárlóknak köszönheti életét

Vásárlók élesztettek újra egy nőt a bevásárlóközpontban – adta hírül közösségi oldalán nemrégiben az Országos Mentőszolgálat. Információink szerint az eset a szolnoki Pelikán Bevásárlóközpontban történt.

Ismeretleneknek köszönheti életét az a 60 év körüli nő, aki egy bevásárlóközpontban esett össze szerdán Jász-Nagykun-Szolnok megyében – olvasható a Mentőszolgálat oldalán. – A segítségére siető őr és a vásárlók értesítették a mentőket, majd a mentésirányító instrukciói alapján megvizsgálták az asszonyt, aki nem lélegzett. Azonnal cselekedtek, megkezdték az újraélesztést, amit a perceken belül kiérkező mentők emelt szinten folytattak. A mentők több mint egy órán keresztül küzdöttek a nő életéért, ami végül sikerre vezetett. Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően stabil állapotban szállíthatták kórházba az asszonyt.

Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Mától tilos a hálapénz

Tavaly októberben derült ki, hogy megtörténik a régóta sürgetett korszakváltás a hazai egészségügyben – írja a Mandiner. Mától kikerül a rendszerből a hálapénz, emelkednek az

Tovább »