Ötmilliós adomány a Hetényi kórháznak

A Humanitás Szociális Alapítvány öt millió forint értékben támogatja eszközökkel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetet – tájékoztatott Piroska Miklós, a megyei kórház  főigazgatója.

A közel húsz éve működő alapítvány célja, hogy az egészségügyi intézmények bevonásával támogatásai minél szélesebb körben érvényesüljenek. A szervezet az adott keretösszegen belül a kórházra bízta, milyen berendezésekkel bővíti a felszereltséget. Az Intézet vezetése úgy döntött, hogy az adminisztráció gördülékenyebbé tétele érdekében nyomtatók vásárlására fordítja ezt az összeget.

Ennek köszönhetően hamarosan 27 darab lézernyomtató és 9 darab multifunkciós készülék érkezik a Hetényi Géza Kórházba. Az adományként kapott eszközöket – a már elavult eszközpark cseréjének, kiegészítésének köszönhetően – a betegek hatékony gyógyítása érdekében használja fel az Intézet.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Mától tilos a hálapénz

Tavaly októberben derült ki, hogy megtörténik a régóta sürgetett korszakváltás a hazai egészségügyben – írja a Mandiner. Mától kikerül a rendszerből a hálapénz, emelkednek az

Tovább »