Kábítószert rendelt Hollandiából a törökszentmiklósi férfi

Interneten rendelt kábítószert egy 27 éves törökszentmiklósi férfi, vádat emeltek ellene.

Illusztráció. (Kép: Shutterstock)

– A Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt egy 27 éves törökszentmiklósi férfi ellen az ország területére behozatallal elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette és más bűncselekmény miatt – tájékoztatta portálunkat Dr. Nagy Lajos a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség sajtószóvívője.

A vádirat szerint a férfi 2019. júliusában kábítószert rendelt interneten Hollandiából saját nevére, törökszentmiklósi lakására. A „leadott rendelés” eredményeként a férfinek ismeretlen feladótól származó, 5 darab, kábítószer tartalmú kapszulát rejtő levélküldeménye érkezett 2019. július 18-án Vecsésre, a posta nemzetközi csomagközpontjába. A NAV Repülőtéri Igazgatósága által végzett ellenőrzés során a hatóság tagjai megtalálták és lefoglalták a kábítószert. A férfi azonban nem adta fel. A 2019. decemberétől 2020. májusáig terjedő időszakban további 3 alkalommal rendelt interneten Hollandiából kábítószert, többek között kokaint. A NAV azonban mindannyiszor sikeresen kiszűrte és elfogta a kábítószer tartalmú tablettákat, porokat tartalmazó küldeményeket.

A férfi lakásán tett házkutatás során extasy-t is találta. Az ügyézség börtönben végrehajtandó szabadságvesztést javasol vádiratában.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tiszaderzs, Mi így szeretünk!

Rövid filmünk célja, hogy csatlakozzunk, ahhoz a megmozduláshoz, amit a Jerusalema tánc kihívás indított el – írják videójuk ajánlásában a résztvevők.

Tovább »