Hétszer is riasztották tegnap a jászsági tűzoltókat

Több baleset is történt tegnap megyénkben a hidegbetöréssel érkező havazás és fagy hatására, főképp a Jászságban – számol be honlapján a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Illusztráció Fotó: Shutterstock

Árokba csúszott és oldalára borult egy személygépkocsi tegnap reggel a 32-es számú főúton, Jászberénynél. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet.

Szintén árokba csapódott egy autó tegnap délután Jászkisér és Jászladány között. A jászberényi hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy több mint hatszáz négyzetméter alapterületű mezőgazdasági épület egyik tárolójában tegnap délelőtt Jászapáti határában. A jászberényi hivatásos és a jászkiséri önkormányzati tűzoltók kiérkezésére a dolgozók áramtalanították az épületet, illetve porral oltóval megfékezték a lángokat. Az egységek a további füstölést megszüntették, valamint a födémszerkezetet és a padlást átvizsgálták, de lángokat nem tapasztaltak.

Mintegy negyven centiméter mélyen gyűlt össze csapadékvíz tegnap délután Jászapátiban, egy Liszt Ferenc utcai ingatlan udvarán, ami a melléképületet veszélyeztette. A település önkéntes tűzoltói átemelő szivattyú segítségével távolították el a vizet.

Megcsúszott az úton és elakadt egy személygépkocsi tegnap este Jászkisér és Jászapáti között. A jászkiséri önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt, így az autó önerőből folytathatta az útját. 

Árokba sodródott egy személygépkocsi tegnap éjszaka Jászárokszálláson, a Széchenyi István úton. A helyi önkormányzati tűzoltók vontatták vissza a járművet az útra.

Kigyulladt egy negyven négyzetméter alapterületű autószerelő műhely tegnap éjszaka Jászberény-Portelek Fő utcáján. Az épület fele állt lángokban, a jászberényi hivatásos tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be. Az egységek egy acetilén hegesztő-berendezést vittek ki a műhelyből, amelyet nem ért hőhatás. A tűzoltók kiérkezése előtt a lakó áramtalanította az ingatlant.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest