Busz és autó karambolozott Nagyrévnél

Az érintett útszakaszt lezárták.

Fotó: Szőke Péter BM OKF

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi Nagyrév külterületén, a Cibakháza felé vezető úton – számol be a jasz.katasztrofavedelem.hu. A balesethez a kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó segítségével megkezdték a személyautóba beszorult utasok kimentését. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Frissítés (20:00): Halálos kimenetelű volt a Nagyrévnél történt baleset

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi vezetője közlekedett Nagyrév irányából Cibakháza felé, amikor egy balra ívelő kanyarban eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette, valamint – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az autóbuszon hat utas könnyű sérülést szenvedett.  

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. Az arra közlekedőket Cibakházánál, a Cserkeszőlő irányából érkezőket a 46145-ös számú útnál visszafordítják. A teljes útlezárással érintett főutat a 442-es számú úton lehet elkerülni.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »