Új csapat épül a JKSE-nél

Az óév utolsó napjaiban jelentős változások történtek a Tippmix Férfi Kosárlabda NB I A-csoportjában szereplő Jászberényi KSE együttesénél. Nem túlzás azt állítani, hogy a katasztrofális szezonkezdetet követően 2021-re új csapatot építenek a klubnál – írja a BerényCafé.

Kép: berényCafé

Tizenkét mérkőzéséből egyetlen egyet sem sikerült megnyernie a 2020/2021-es bajnoki szezon első felében a JKSE együttesének. Az egyik, decemberi hazai találkozó után Petőfi Áron, a klub elnöke már jelezte, hogy kész átadni helyét. Az év végére kiderült, az elnökváltás megtörtént és a korábbi társadalmi elnök, dr. Csiki Zoltán – az EMMI helyettes államtitkára – vette át a JKSE vezetését.

Már korábban ismert volt, hogy az idegenlégiósok közül csak Donaldson marad Jászberényben, ám az év végén ő is távozott és áttette székhelyét Zalaegerszegre. A JKSE leigazolta az amerikai Xeyirus Williams bedobót, a horvát centert, Mladen Primoracot, az amerikai James Edwin Kinney-t, aki irányító poszton szerepel, s visszatért egykori sikerei helyszínére Orlando Coleman is. A csapat vezetőedzője pedig Patai Benjamin lett.

Az együttes januári mérkőzései:

  • Január 16. – szombat JKSE – Alba Fehérvár
  • Január 19. – kedd JKSE – DEAC
  • Január 23. – szombat DEAC – JKSE
  • Január 28. – péntek Falco – JKSE
  • január 30. – vasárnap JKSE – Atomerőmű SE
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest