Többféle riasztás is volt a Jászságban

Közlekedési balesethez, tűzesethez és átvágott gázvezetékhez is riasztották a térség tűzoltóit a hétvégén – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Fotó: Jászberény HTP

Alig száz méterre egymástól két közlekedési baleset is történt péntek délután Jászfelsőszentgyörgy határában. Az egyik helyszínen egy kilenc utast szállító, menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött egy személygépkocsival, utóbbi jármű sofőrjét a mentők kórházba szállították. A busz utasai nem sérültek meg, őket mentesítő járat szállította tovább. A jászberényi hivatásos tűzoltók a személyautót áramtalanították. A másik esetnél egy személygépkocsi lecsúszott az útról és a tetején állt meg, két utasa nem sérült meg. Itt a tűzoltók felderítették a helyszínt, de beavatkozásukra nem volt szükség.

Növényi hulladék gyulladt meg szombat éjszaka Jászárokszálláson, a Prohászka Ottokár utcában. A település önkormányzati tűzoltói egy gyorsbeavatkozó sugárral számolták fel a tűzesetet.

Munkagép vágott át egy gázvezetéket vasárnap délután a jászberényi Szilvás dűlőben. A jászberényi hivatásos tűzoltók ötven méteres körzetben lezárták a területet és egy vízsugarat védelmi készenlétbe helyeztek. A tűzoltók intézkedtek a környéken lakók elzárkóztatásáról, amely tíz lakóházban összesen harminchét embert érintett. Az esettel kapcsolatban a katasztrófavédelem iparbiztonsági helyszíni szemlét folytatott le.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest