Talpon maradt a tavalyi költségvetés Kunhegyesen

Fejlesztették az ipari parkot, bővült a város díszkivilágítása és a költségvetés is talpon maradt. Többek között így írható le Kunhegyes 2020-as éve.

Szabó András polgármester. Fotó: Ujvári László

Szabó András polgármestertől megtudtuk, az elmúlt esztendő során közel 30 millió forintot költöttek a koronavírus-járvány elleni védekezésre. Ezidő alatt mindenkin tudtak segíteni, aki az önkormányzathoz fordult. Továbbá a nagyobb helyi vállalkozások is stabilan tudtak működni.

Cél a munkahelyteremtés, ezért az 1-es számú ipari parkot száz millió forintból fejlesztették. Az önkormányzat folyamatos tárgyalásban áll potenciális beruházókkal, többek között egy feldolgozóüzem képviselőivel is.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Félúton a nagyiváni bölcsőde

A Fő úton lévő régi szolgálati lakást alakítják át – tájékoztatta portálunkat a helyhatóság. A tavalyi évben nyert 120 millió forint uniós támogatást a nagyiváni

Tovább »

Bölcsődét alakítanak ki Szajolban

A település önkormányzata 356 millió forintot nyert a beruházás megvalósítására. Uniós forrásból alakítanak ki a Szajoli Tiszavirág Óvoda Bölcsődei Tagintézményeként két új bölcsődei csoportot, összesen

Tovább »