Száz tonna tüzelőt osztanak szét Szolnokon

A leghidegebb téli időszakban nyújt segítséget az a tűzifa, melynek kiosztását most kezdte meg a szolnoki önkormányzat. A szociális tüzelő több mint háromszáz családnak nyújt segítséget.

Rászoruló családok életét könnyíti meg idén télen is a város szociális tüzelővel. A program részleteiről Szalay Ferenc polgármester, Molnár Iván önkormányzati képviselő és Fodor György, a Munkalehetőség a Jövőért Szolnok Nonprofit Kft. vezetője tartott sajtótájékoztatót csütörtökön.

Amint Szalay Ferenc elmondta, mint minden évben, ezúttal is a Humán Szolgáltató Központ munkatársai a hivatal dolgozóival együtt jelentik a garanciát arra, hogy valóban a legnehezebb helyzetben lévőkhöz jut el a segítség.

– Előre láthatólag három-négy héten belül szállítják ki mindenkihez a tüzelőt, amely a városi közterekről kitermelt fák feldarabolásából, vásárolt tűzifából, és a Munkalehetőség a Jövőért Szolnok Nonprofit Kft. által előállított fabrikettből tevődik össze – tudtuk meg Fodor Györgytől, a Munkalehetőség a Jövőért Nonprofit Kft. vezetőjétől.

Molnár Iván önkormányzati képviselő hozzátette: háztartásonként mintegy 325 kg tüzelőhöz jutnak a családok, összességében több mint 100 tonna fát osztanak szét.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tanuszoda épül Tiszafüreden

Hamarosan egy fedett tanuszodával gyarapodik a Tisza-tó fővárosa, jelentette be a közösségi odalán Ujvári Imre a város polgármestere. Az erről szóló értesítést Szabó Tünde államtitkár

Tovább »