Marad a távoktatás a Debreceni Egyetemen

Egy hét múlva, február 1-én regisztrációs héttel kezdődik a 2020/21-es tanév második féléve a Debreceni Egyetemen. A tanítás a vizsgaidőszakot követően távolléti oktatás formájában folytatódik – írja az egyetem honlapja.

Illusztráció. (Kép: portfolio.hu)

A vizsgaidőszakot követően a tanév február 8-án távolléti oktatás formájában folytatódik a 2020. november 7-ei rektori utasításnak megfelelően, amelynek előírásai továbbra is érvényben maradnak.

– Több képzésben, mint például az orvosképzésben, a zeneművészeti képzésben és más területeken is vannak olyan kurzusok, gyakorlatok, amelyeknél elengedhetetlen a jelenléti forma, amelyet a járványügyi előírások szigorú betartásával tud megoldani az intézmény. Természetesen arra is felkészülünk, hogy amennyiben javulás állna be a járványügyi helyzetben, és enyhülnének a szigorítások, akkor rövid időn belül át tudjunk állni a jelenléti oktatásra – tájékoztatta a hirek.unideb.hu portált Bartha Elek, az intézmény oktatási rektorhelyettese.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Egy halas hétvége Szolnokon

A Tiszai Hal Napja és Sparhelt Fesztivál nem titkolt célja, hogy megismertesse a rendezvényre kilátogatókat a Tisza mentén élők hagyományaival, a tiszai halból készíthető finomságokkal.

Tovább »