Kétszer vonultak a tiszafürediek

Poroszlón és Tiszaörsön kellett beavatkozniuk hétvégén a tiszafüredi hivatásosoknak.

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő szombat éjszaka Poroszlón, egy Jókai utcai családi házban. Az ingatlanban élő háromtagú család az eszköznek köszönhetően időben, sérülés nélkül ki tudott menekülni – írja a jasz.katasztrofavedelem.hu. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók detektorukkal több helyiségben is mértek szén-monoxid-koncentrációt, illetve megvizsgálták a cserépkályha kéményét is, de az jó állapotúnak bizonyult. A szolgáltató szakembere a ház gázkonvektorait kizárta a hálózatból. A család otthonában maradhatott, mert a fűtést más módon meg tudta oldani.

Beizzott a lerakódott kátrány egy melléképület kéményében vasárnap délelőtt Tiszaörsön, a Rákóczi úton. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a problémát. A lakó otthonában maradhatott, mert az önkormányzat elektromos fűtőberendezéseket biztosított számára. 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Tanuszoda épül Tiszafüreden

Hamarosan egy fedett tanuszodával gyarapodik a Tisza-tó fővárosa, jelentette be a közösségi odalán Ujvári Imre a város polgármestere. Az erről szóló értesítést Szabó Tünde államtitkár

Tovább »