Az idősotthonokban élők oltása is megkezdődött

Az egészségügyi szakemberek után a szociális ellátásban dolgozók és a szociális ellátásban részesülő lakosok oltása is megkezdődött. Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Szolnok, 2021. január 10. Veres Istvánné megkapja a Pfizer-BioNtech vakcinából készült koronavírus elleni védõoltást a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézményének Vízpart körúti idõsotthonában Szolnokon 2021. január 10-én. MTI/Mészáros János

Szombaton Újszászon a Zagyvaparti Idősek Otthonában, vasárnap Szolnokon, a Vízpart körúti Idősek Otthonában kapták meg az oltást az érintettek. Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke és dr. Berkó Attila megyei kormánymegbízott a települési polgármesterek – Dobozi Róbert és Szalay Ferenc – társaságában látogatott el a helyszínekre és ajándékcsomagokat adtak át.

Ahogy érkeznek hazánkba az oltóanyag szállítmányok az elkövetkező napokban és hetekben, úgy bővül a beoltottak köre az egészségügyben és a szociális ellátásban érintettek mellett a többi meghatározott csoportban is.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Nem a saját házát adta el

Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt csalás bűntette miatt egy 48 éves törökszentmiklósi férfivel szemben. A vádirat szerint a férfi még 2020. nyarán állapodott meg egy

Tovább »