Tószegi adomány a megyei kórháznak

Ózongenerátorokat és véroxigénszint mérő készülékeket kapott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet a tószegi önkormányzattól.

Amint Gyuricza Miklós, Tószeg polgármestere a hétfői átadó ünnepségen elmondta, a megyei kórház a COVID járvány első hulláma óta kijelölt járványkórház, melynek ellátási körzetébe tartozik Tószeg is. Sajnos már több tószegi lakos is szorult COVID miatti ellátásra az intézményben, ezért döntöttek úgy, hogy ily módon segítik a betegek gyógyulását.

Az önkormányzat négy ózongenerátort és harminc darab pulzoximétert ajánlott fel az intézetnek. Az ózongenerátorok a kórtermek és közösségi helyiségek fertőtlenítésében, a pulzoximéter készülékek pedig a betegek huszonnégy órás, személyes használatába adva, azok folyamatos véroxigénszint ellenőrzésében nyújthatnak segítséget.

Az adományt Dr. Bene Ildikó leköszönő és Piroska Miklós új főigazgató vette át, akik köszönetüket fejezték ki a segítségért és egyúttal megköszönték az ellátásban résztvevő kollégák áldozatos munkáját.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Nem a saját házát adta el

Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt csalás bűntette miatt egy 48 éves törökszentmiklósi férfivel szemben. A vádirat szerint a férfi még 2020. nyarán állapodott meg egy

Tovább »