Két riasztással indult a hét Jászberényben

Egy tűzeset és egy szén-monoxid-érzékelő miatt kellett vonulniuk hétfőn a jászberényi hivatásosoknak.

Illusztráció Fotó: Shutterstock

Vegyestüzelésű kazán mellett tárolt éghető anyagok gyulladtak meg tegnap hajnalban Jászberényben, egy Szelei úton lévő ingatlan kazánházában – számol be a jasz.katasztrofavedelem.hu. A födémszerkezetre is átterjedt a tűz, amit a tulajdonos kezdett el oltani. A jászberényi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, illetve kéziszerszámokkal megbontották a födémszerkezetet.

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap reggel Jászberényben, egy Pannónia utcai családi ház fürdőszobájában. A helyiségben egy nyílt égésterű gázkazán üzemelt, a hangjelzésre a lakók átszellőztették az épületet. A jászberényi hivatásos tűzoltók a jelzéskori állapotok visszaállítását követően műszerükkel kimutatták a szén-monoxid koncentrációját a levegőben, ezért értesítették a gázszolgáltató szakemberét, aki kizárta a hibás készüléket a hálózatból. Az ingatlan két lakója a fűtést más módon meg tudta oldani, így otthonában maradhatott.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Nem a saját házát adta el

Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt csalás bűntette miatt egy 48 éves törökszentmiklósi férfivel szemben. A vádirat szerint a férfi még 2020. nyarán állapodott meg egy

Tovább »