Sorra érkeznek a Szeretetdoboz-felajánlások

Ajándékokkal érkezett csütörtökön délután a megyeházára dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Fejér Andor alpolgármester, valamint Tasnádi Zoltán és Rusvai Károly frakcióvezető.

A megyei önkormányzat Szeretetdoboz akciójához csatlakozva adták át saját dobozaikat Hubai Imrének, a megyei közgyűlés elnökének. A tartós élelmiszerek, hasznos dolgok mellett a szolnoki önkormányzat csomagjaiba Jonatán, a város kedves kabalafigurája is belekerült.

Mint ismert, 2020-ban 2020 gyermek, család karácsonyát teszi szebbé a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, a Magyar Református Szeretetszolgálat akciójához csatlakozva.

Mivel a jelenlegi helyzetben elmarad az évek óta oly sikeres és kedvelt karácsonyi jótékonysági süteményvásár a Megyeházán, a Református Szeretetszolgálat “Szeretetdoboz” akciójához csatlakozott a megyei önkormányzat. A jótékonysági kezdeményezés ország- és megyehatáron belül és azon túl (pl. Kárpátaljára) juttatja el rászoruló családokhoz az összegyűlt szeretetdoboz adományokat. Az adományokat december 4-ig várják a Megyeházán.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Nem a saját házát adta el

Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt csalás bűntette miatt egy 48 éves törökszentmiklósi férfivel szemben. A vádirat szerint a férfi még 2020. nyarán állapodott meg egy

Tovább »