A világjárvány ellenére is folytatódnak a beruházások Tiszafüreden (VIDEÓ, PODCAST)

Az idei év a koronavírus árnyékában telt, mely megnehezítette mind a gazdasági élet szereplői, mind az önkormányzatok helyzetét. Hogy sikerült a 2020-as év Tiszafüreden? Eredményekről és tervekről kérdeztük Ujvári Imrét, a város polgármesterét.

Az egyik legfontosabb, hogy nem álltak le a folyamatban lévő fejlesztések. Ez köszönhető annak, hogy Tiszafüred kiemelkedően szerepelt az állami támogatásokon – mondta a városvezető.

Többlet forrásigény merült fel az évekkel korábban tervezett beruházások esetében, az árak emelkedtek, a világjárvány okozta gazdasági helyzet megnehezítette a beszerzéseket is. Sikerült befejezni és átadni a város új piaccsarnokát és az új Belsőfokpart úti orvosi rendelőt.

A teljes interjút ide kattintva hallgathatja meg:

A végéhez közeledik a város új főterének kialakítása, valamint a Tiszafüredi Szabadstrand felújítása. A Városligetben kapott helyet a térség legnagyobb játszóparkja. Megújult a Felsőbuda út és a Kornyikszőlő út, de máris újabb utak felújítására elnyert támogatásról számolt be Ujvári Imre.

Ide kattintva pedig megnézhető az interjú:

A településvezető az idei év turizmusáról szólva elmondta: Soha ennyi kerékpáros nem járt még a Tisza-tónál, mely egyrészt a járványügyi szabályok következtében felerősödő belföldi turizmusnak, másrészt az átadott Poroszló-Tiszafüred közötti új kerékpárútnak köszönhető.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Nem a saját házát adta el

Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt csalás bűntette miatt egy 48 éves törökszentmiklósi férfivel szemben. A vádirat szerint a férfi még 2020. nyarán állapodott meg egy

Tovább »