Jelentős források érkeztek idén is Tiszaszentimrére

Az idei évben is tovább épült Tiszaszentimre, több közintézményt is korszerűsítettek.

A szentimrei általános iskola épülete napjainkban. Fotó: Bekecs Sándor

Jelentős támogatások érkeztek a Magyar Falu Program keretén belül a község fejlesztésére, emellett érkeztek források a Belügyminisztériumtól is, utóbbi eredményeként felújították például a községházát – tudtuk meg Koczúrné Tóth Ibolya polgármestertől.

Korábban megújult a községhez tartozó újszentgyörgyi református templom, az idei évben felújították a szentimrei római katolikust is. A településvezető hangsúlyozta, a hivatal dolgozóinak kiemelkedő szerepe volt abban, hogy a Tisza-tavi Templomok útján II. projekt konzorciumvezetőjeként tizenkét helyszínen zajlanak és zajlottak fejlesztések a térségben.

A tiszaszentimrei községháza 2020. áprilisában. Fotó: Bekecs Sándor

A válság nyomása alatt is igyekeztek megtenni mindent, hogy a megkezdett beruházások sikeresen elinduljanak és befejeződjenek, és mindeközben segítsék a lakosságot a nehéz hónapok alatt.

A következő év terveiről elmondta, a sportegyesület labdarúgóinak szükségessé vált egy műfüves pálya építése, hogy a téli időszakban ne kelljen más településekre átjárni az edzések megtartásához. Továbbá folytatják az úthálózat fejlesztését is. Idén Újszentgyörgyön az utolsó utca útalapját kezdték kialakítani, jövőre pedig a régi iskola, valamint a szentimrei művelődési ház tetőcseréjéhez keresnének forrást.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Nem a saját házát adta el

Szolnoki Járási Ügyészség vádat emelt csalás bűntette miatt egy 48 éves törökszentmiklósi férfivel szemben. A vádirat szerint a férfi még 2020. nyarán állapodott meg egy

Tovább »