A Kórház-főigazgatóság helyetteseként dolgozik tovább dr. Bene Ildikó

Az Országos Kórház-főigazgatóság egyik helyetteseként folytatja munkáját dr. Bene Ildikó, a Hetényi Géza Kórház megbízott főigazgatója.

Amint az a Magyar Közlönyből kiderül, Orbán Viktor miniszterelnök Jenei Zoltánt nevezte ki az egészségügyi ellátást felügyelő Országos Kórház-főigazgatóság élére. A kormányfő kinevezte Jenei Zoltán javaslatára a helyetteseit is, köztük dr. Bene Ildikót, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet megbízott főigazgatóját.

Az újonnan létrehozott főigazgatóság közreműködik új nemzeti egészségügyi irányítási rendszer kialakításában, az egészségügyi ellátórendszer működésének követése, a felülvizsgálatot érintő stratégiai kormányzati döntések megalapozása lesz a feladata.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Halálos lakástűz Cibakházán

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete és több helyisége csütörtök délelőtt Cibakházán, a Kossuth utcában – közölte a katasztrófavédelem. A kunszentmártoni és a szolnoki hivatásos, valamint

Tovább »

Sorra érkeznek a Szeretetdoboz-felajánlások

Ajándékokkal érkezett csütörtökön délután a megyeházára dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Fejér Andor alpolgármester, valamint Tasnádi Zoltán és Rusvai Károly frakcióvezető.

Tovább »