Országos petícióval állnak ki Tiszafüred díszpolgára, Bagdy Emőke mellett

Támogató petíciót indítva állnak ki a magyarok Bagdy Emőke pszichológusprofesszor mellett – írta kedden a Magyar Nemzet.

Az országosan elismert szakember egyik nyilatkozatában számos tudományos tényt felsorakoztatva hívta fel a figyelmet a mesék által történő korai érzékenyítés veszélyeire. Ezt követően több mint ezer pszichológus támadt neki azoknak a szakembereknek, akik velük ellentétes véleményeket fogalmaztak meg, így

Bagdy Emőke nyilatkozatától is elhatárolódtak, valamint a szakmaiatlanság, a tudománytalanság, sőt gyűlöletkeltési szándék feltételezésével vádolták meg.

A tiszafüredi születésű szakember az utóbbi napokban a Meseország mindenkié genderideológiát népszerűsítő mesekönyv kapcsán került a támadások kereszttüzébe.

A klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta a vádakra a Magyar Nemzetnek nyilatkozva kijelentette: soha semmiféle gyűlöletkeltést nem aktivált és nem is fog, de a tudomány nevében tiltakozik az alaptalan vádak ellen, hiszen az általa elmondott tények cáfolhatatlanok, és nem a közízlés hivatott eldönteni azok igazságát.

Kép: Ujvári László

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest