Mandátumátvétel a Városházán

Ünnepélyesen vette át megbízólevelét a 2020. szeptember 27-ei időközi helyi önkormányzati képviselő és polgármester választáson mandátumot szerzett Szepesi Tibor polgármester és dr. Pintér Zoltán Árpád képviselő a Városháza dísztermében .

A mandátum átadó kezdetén Dr. Czimbalmos Róbert, a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette a bizottság feladatkörét, tagjait és döntéseit, melyet az időközi választás előtt hozott meg, majd bejelentette a választás eredményét: e szerint Szepesi Tibor (Fidesz-KDNP) polgármesterre a leadott érvényes szavazatok száma: 3 690, ez az érvényes szavazatok 90,2 %-a.

A Karcag 05. sz. egyéni választókerületben dr. Pintér Zoltán Árpád ( Fidesz- KDNP) képviselőre leadott érvényes szavazatok száma: 552, ez az érvényes szavazatok 75,93 %-a volt. A bizottság nevében a polgármesternek és a képviselőnek a város érdekében kifejtett eredményes munkát, sok sikert és jó egészséget kíván dr. Czimbalmos Róbert, majd átadta részükre a megbízóleveleket.

Ezután Szepesi Tibor polgármester és dr. Pintér Zoltán képviselő is szólt a megjelentekhez, megköszönve az eddigi családjuknak és segítőiknek a támogatást és ígérve, hogy a város érdekében fognak tevékenykedni.

Szünet után a Karcag Városi Önkormányzat Képviselő testületének soron kívüli ülésével folytatódott a program. A képviselők és dr. Czimbalmos Róbert előtt esküt tett Szepesi Tibor polgármester és dr. Pintér Zoltán Árpád képviselő, majd négy napirend tárgyalásával folytatódott az ülés.

Forrás: infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest