Két kerékpárlopás egy délután

A jászberényi rendőrök mindkét nyomozást bíróság elé állítási javaslattal zárhatják – írja a police.hu.

Egy helyi lakos lezáratlanul hagyott kerékpárját tulajdonította el ismeretlen tettes Jászberény egyik forgalmas terének biciklitárolójából 2020. október 6-án 14 óra 15 perc és 15 óra 15 perc között. A bejelentést követően 17 órakor rendőr járőrök ellenőriztek egy férfit, aki egy rózsaszín kerékpárral közlekedett. Az egyenruhások megállapították, hogy a jogsértő azzal a kétkerekűvel bringázott, amit korábban elloptak. A rendőrök elfogták és a Jászberényi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak.

Ugyancsak Jászberényben történt kerékpárlopás 2020. október 6-án 16 óra és 17 óra között, amikor ismeretlen személy egy lezáratlan biciklit tulajdonított el egy helyi iskola tornatermének udvaráról. Egy szolgálaton kívüli rendőr épp a városban autózott, amikor feltűnt számára, hogy a korábbi rendőri intézkedéseiből már ismert férfi egy kitűnő állapotú kétkerekűvel közlekedik. A szabadnapos rendőr azonnal szolgálatba helyezte magát és ellenőrizte a helyi lakost, aki elmondta, hogy a kerékpárt néhány perccel ezelőtt lopta el. Az időközben kiérkező járőrök elfogták és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra az 50 éves jogsértőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt a kihallgatás során további kerékpárlopásokat is elismert. 

A Jászberényi Rendőrkapitányság mindkét büntetőeljárásban lopás vétség elkövetése miatt rendelt el nyomozást.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Megkoszorúzták a szolnoki emléktáblát

Szimbolikus dátum február 25-e, 2001 óta a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja hazánkban. 1947-ben e napon hurcolták el Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt országgyűlési képviselőjét. Ezzel vette

Tovább »