Azt gondoltam – segítsünk Ábelnek!

Igazán nem mondhatjuk, hogy a szolnoki Horváth Ábel Olivér szokványos módon mondana verset. Humoros, ötletes módon tolmácsolja Vörösmarty sorait. Segítsünk neki szavazatainkkal!

A Nemzeti Színház által szervezett Nemzeti VERSenyt immár ötödik alkalommal hirdették meg. A versmondó és versklip verseny valamennyi korosztály számára szól, az Anyaországban, a Kárpát-medencében, szerte Európában és az óceánon túl, minden nem hivatásos magyar versmondó részére. Elsődleges célja a hagyományos vers- és prózamondó találkozó mellett a klasszikus és kortárs költészet újszerű tolmácsolása, a költészet és a versmondás népszerűsítése.

A VERSenyen egy szolnoki fiatal is indult: Horváth Ábel Olivér. Ábel a Tiszaparti Gimnázium 12. évfolyamos diákja, a Megavers győztese, a Szigligeti Színház gyermekszínésze. A versenynek ebben a szakaszában minél több közönségszavazatra van szüksége, ehhez pedig a szolnokiak és megyebeliek összefogása is kell.

Csupán egy like a versvideóra, s máris több esélye van Ábelnek!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ünnepi megemlékezés Tiszafüreden

Az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírjainak emléke előtt tisztelegtek Tiszafüreden, október 22-én. A megemlékezést a Városháza előtti 1956-os emlékműnél tartották. F. Kovács Sándor köszöntője után

Tovább »