A hétvégén már kevesebb eső lesz

Pénteken északon, északkeleten eső, délebbre záporok fordulhatnak elő, a déli és középső megyékben egy-egy zivatar sem kizárt. A nap csak keleten süthet ki rövid időszakokra.

A nyugati, északnyugati szél többfelé élénk, a Kisalföldön erős lehet. Hajnalban 2-11, délután 10-18 fokot mérhetünk. Tisza-tó: 14 °C.

Vasárnaptól megérkezik a napsütés

Szombaton a túlnyomóan felhős idő mellett elsősorban északkeleten kisebb esőre, a nyugati határ közelében egy-egy záporra készülhetünk. A reggel többfelé ködös, párás lehet. A Dunántúlon megerősödhet az északnyugati szél. Hajnalban 3-8, délután 7 és 13 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Vasárnap már több lesz a napsütés, de keleten, északkeleten néhol még eső, záporok kialakulhatnak. A Dunántúlon továbbra is élénk, erős lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Délután 10-16 fok valószínű.

Hétfőn és kedden a napsütés kerül előtérbe, csapadék nem várható. A reggelek hidegek lesznek, a fagyzugos helyeken fagypont közelébe hűl a levegő. Kedden feltámad a délies szél. Délutánonként 12-17 fokig emelkedik a hőmérséklet.

A nyugati, északnyugati szél többfelé élénk, a Kisalföldön erős lehet. Hajnalban 2-11, délután 10-18 fokot mérhetünk. Tisza-tó: 14 °C.

Képünk illusztráció. Forrás: karpathir.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ünnepi megemlékezés Tiszafüreden

Az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírjainak emléke előtt tisztelegtek Tiszafüreden, október 22-én. A megemlékezést a Városháza előtti 1956-os emlékműnél tartották. F. Kovács Sándor köszöntője után

Tovább »