A gazdák támogatják a “Karcag 2020” tervet

Egyhangúlag támogatták a helyi gazdák az M4-es főút Törökszentmiklós-Püspökladány közötti 65 km-es szakasza karcagi elkerülőjének módosított terveit.

Fotó: JNSZM Facebook

Gazdafórumon mutatta be Hubai Imre megyei elnök és Mészáros János megyei főépítész a “Karcag 2020” munkanevet viselő új nyomvonal tervezetet október 15-én a karcagi Déryné Kulturális Központban. Az elképzelések szerint a városhoz közelebb, biztonságosabb nyomvonalon épülne meg az út. Ezt erősítette meg Dr. Rádi Norbert megyei rendőr-főkapitány is, aki szerint annak megvalósulása esetén a városon belül is kevesebb közlekedési baleset lenne.

A karcagi képviselőtestület és a megyei közgyűlés jóváhagyását követően kezdeményezheti a tervek módosítását a Kormánynál F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Hubai Imre megyei elnök és Szepesi Tibor, Karcag polgármestere.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ünnepi megemlékezés Tiszafüreden

Az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírjainak emléke előtt tisztelegtek Tiszafüreden, október 22-én. A megemlékezést a Városháza előtti 1956-os emlékműnél tartották. F. Kovács Sándor köszöntője után

Tovább »